Me2you beertje in hangmat, muurschildering babykamer

Muurschildering Babykamer

Persoonlijk & Uniek    

Een baby op komst, een nieuw leven, een nieuwe kamer met een muurschildering in de babykamer. Je wilt dat je kindje zich welkom voelt in een kamertje waar persoonlijkheid in zit, maar die ook rust, warmte en  smaak uitstraalt. Maar er moet ook ruimte voor praktische zaken zijn, zoals meubels en opbergruimte. Met een prachtige muurschildering in de babykamer weet je zeker dat je iets unieks hebt, het wordt helemaal afgestemd op de rest van de babykamer.

Woonspullen, meubels en muurdecoratie

Er is ontzettend veel te koop op het gebied van woonspullen. Er zijn heel veel winkels waar je inspiratie op kunt doen om te ontdekken wat jouw smaak is. Er zijn vele trends en stijlen. De één gaat voor eigentijds , stoer & speels, een ander voor hip & chique, terwijl weer een ander voor landelijk, retro, lief, praktisch,  kleurrijk,  of neutraal & naturel gaat. Zoveel mensen, zoveel wensen en dus ook zoveel smaken.

Start met de basis 

Welk meubilair vind je mooi en past het bij jullie interieur? Bijvoorbeeld als basiskleur strak & wit. Of landelijk & steigerhout. Of misschien wel stoer & zwart ijzer. Tip: Neem alle meubels in dezelfde kleur. Kies vervolgens een kleur en pas dat op alle textiel toe, dan bedoel ik beddengoed, gordijnen, kussens, kleden, mandjes , mat, etc…Wat moet er nog meer in de kamer of kan het in een andere ruimte? Zoals een rieten stoel, prullenmand, badje..? Als je weet wat er allemaal in de kamer komt te staan of te hangen, weet je ook waar ruimte over blijft voor een persoonlijke touch. Een muurschildering zou een ontzettende leuke toevoeging en een eyecatcher kunnen zijn !  

Duurzaam

Als je de basismeubelen rustig houdt in één kleur en de accessoires & decoraties in een kleur toevoegt van je keuze, kun je later, als de baby de kamer ontgroeid is, heel makkelijk van stijl veranderen door de kleur te wisselen. Je hoeft namelijk alleen de decoratie aan te passen en de basis blijft hetzelfde. De muurschildering zou weg gesausd kunnen worden en er kan een andere muurschildering gemaakt worden. Je kindje is flink gegroeid en ontwikkelt. Waar houdt hij of zij nu van ? Misschien  kan hij of zij, zijn of haar eigen idee al inbrengen. Meedenken over hun eigen vervolg kamertje. Hoe leuk is dat ?

Wat voor een muurschildering zou je willen in de babykamer ?

Als je de kamer een duidelijk thema wilt geven, zoals bijv. garage, jungle, kasteel, ibiza, zee of zoiets dergelijks, dan is het slim om de muurschildering ook in dit betreffende thema te maken. Dan geef je de juiste sfeer in deze kamer. Deze wandversiering is dan heel persoonlijk en helemaal met de hand gemaakt voor jou en je baby. Het ligt misschien voor de hand om een stripfiguur of een plaatje uit een voorleesboek of prentenboek na te schilderen, maar een quote, tegeltjeswijsheid, gedichtje of liedje is ook erg leuk. Misschien wil je een mooie foto van iets nageschilderd hebben of wil je de naam of eerste letter van je baby op de muur, eventueel met mooie versiering eromheen in de vorm van takjes, bladeren, bloemen, sterretjes, etc..

Wat kost een muurschildering voor in de babykamer?

De meeste muurschilderingen die ik in babykamers maak, bedragen tussen de €200,- en  €600,-. Uitzonderingen naar boven en beneden daargelaten natuurlijk. Meestal betreft dat een schildering tussen de 1 – 4 m2 boven een wiegje of commode. Maar een heel wandje kan ook. Het hangt van de ondergrond, de grootte en details af, hoe duur een schildering wordt.

Ik schilder graag op een gladde lichte ondergrond, waar al een laagje muurverf (latex) op zit van waterbasis. Behang, granol, spachtelputz , trespa ,schuin plafond..etc. werkt niet fijn.

Vrijblijvend een prijs aanvragen?

Benieuwd wat de kosten ongeveer van zo een muurschildering voor de babykamer zijn? Vul uw wensen, ideeën, kleur en structuur muur in en dan kunnen we samen kijken wat de kosten daarvoor ongeveer zullen zijn

Hoe lang duurt een muurschildering?

Ik werk meestal 1 dag aan een muurschildering voor een babykamer.  Ik schilder met acrylverf, dat is fijn, want dat is niet schadelijk, snel droog en geurloos.

Heb je al een idee of voorbeeld als muurschildering voor in de babykamer?

Heb je al een voorbeeld wat je wilt laten schilderen, dan zou ik een prijsindicatie kunnen geven op basis van de verwachte uren die ik zal gaan maken.

Het kan ook zijn dat je mij iets wilt laten ontwerpen. Dan maak ik dat met potlood op een A4tje in de juiste maten van de babykamer. Vervolgens projecteer ik het ontwerp  op de muur om het daarna te beschilderen. Allemaal handwerk.

Advies nodig ?

Heb je hulp nodig en wil je graag een advies voor de perfecte muurschildering in de babykamer? Dan help ik je graag. Je kunt mij vrijblijvend whatsappen, vrijblijvend contact opnemen of hieronder je naam en telefoonnummer achterlaten en dan zal ik je terugbellen.

Meer inspiratie nodig voor muurschildering babykamer?

Neem dan een kijkje in mijn portfolio.

Vergelijkbare thema’s zoals de muurschildering babykamer