Diverse muurschilderingen

Een muurschildering is voor u persoonlijk gemaakt en er is er maar één van ! Als de ondergrond perfect is, de afmeting bekend en het ontwerp besproken en goedgekeurd, dan wordt er iets moois gemaakt op de muur. Alles op waterbasis, zodat het geurloos en veilig is. Desnoods nog afgelakt na afloop , als dat wenselijk is.

Als het ontwerp goed is voorbereid en de afmeting van de kamer staat het toe, dan zou ik het ontwerp mooi kunnen projecteren op de muur. ( De ruimte dient dan even verduistert te worden ) Het voordeel is dat we samen nog even kunnen kijken of het nog iets groter of kleiner moet of nog iets naar links of rechts. Dan ga ik aan de slag en stop niet eerder dan dat het mooi is geworden !!

Ik maak verschillende soorten muurschilderingen: voor babykamers, kinderkamers, tienerkamers, op panelen, teksten en gedichten, in graffitystijl, met handlettering, …..

Vrijblijvend een prijs aanvragen voor een muurschildering?

Benieuwd of je idee kan op een bepaalde muur of benieuwd wat dit ongeveer zal kosten? Geef je wensen en ideeën aan over de muurschildering en/of creatie in het formulier op de volgende pagina.

Ja, ik wil vrijblijvend een prijs aanvragen
Vragen? App mij