Kamer Restylen

Als er een kamer veranderd moet worden, ben ik benieuwd naar uw veranderde smaak en interesse, maar ook naar wat u juist NIET (meer) wilt. Misschien wilt u wel wat veranderen , maar weet u niet wat en waar te beginnen.. Misschien heeft u alleen leuke tips en adviezen nodig en laat u de uitvoering ervan lekker aan n ander over. . Ik maak dan voor u een moodboard met nieuwe frisse ideeën, kleuren, aankopen en veranderingen.

Dat kan bijvoorbeeld een kleine verandering zijn qua kleur en aankleding, maar het kan ook zijn dat er behoorlijk wat meubels verschoven gaan worden. Of dat er plafond , muur of vloerveranderingen moeten plaatsvinden , zodat de ruimte optimaler gebruikt kan gaan worden. ..

Ik heb als voorbeeld een drukke kleurrijke kinderkamer gerestyled tot een frisse tienerkamer in Scandinavische stijl. Als eerste heb ik een moodboard gemaakt en daarna een lambrisering geschilderd ( halve muur in grijs, wit ) en vervolgens het kleurenpallet wit, grijs, blankhoutkleur toegepast.. Vandaar de grote houten landkaart in blank hout boven de lambrisering en het bed . Geometrische prints op kleden en kussens , dunne ijzeren voorwerpen ( fotorekje en bijzettafel-mand )maken het compleet. Grijs beddengoed, witte dekens, lichte gehaakte lamp, lichtgrijze muren, nog lichter grijze gordijnen. Een lichte hangmatstoel met kussens en wat planten erbij…

Een moodboard met okerkleurige accenten voor een presentatie/ luxe vergaderruimte is volbracht als advies. De uitvoering heeft de opdrachtgever zelf gedaan.

Volgende moodboard met zwart, blauw , ijzer en hout ligt al klaar..

Advies nodig?

Laat mij u bellen voor een adviesgesprek.

Vragen? App mij