Themadecoratie

Een kamer of ruimte kan ‘aangekleed’ worden met decoratiematerialen volgens een bepaald thema. Dat kan van een klein beetje naar heel veel !

Het kan subtiel in een kamer bij een schildering passen: als ik bijvoorbeeld een zeezicht heb geschilderd, zou ik er netten bij kunnen hangen met drijfhout en zeesterren..

Of als er bijvoorbeeld een Junglekamer gemaakt moet worden, dan zou ik speelgoedsalamanders op een geschilderde boom lijmen voor en leuk 3D effect, Lianen van groen touw aan het plafond hangen en overal glow- in –the- dark oogjes op plakken.. Zijdevarens op potten op de grond voor de schildering en eventueel een hangmat erbij met een olielampje. En natuurlijk een klamboe om het bed!

Grotere themadecoraties heb ik bijvoorbeeld gemaakt in December: Dan moest er een leeg lokaal worden omgetoverd tot Piet-Boetiek, Inpakfabriek, Pepernotenbakkerij, Bistro, werkkamer of kasteel..

Tijdens een Summerfeest heb ik ook meterslange decorwanden geschilderd als achtergrond voor een tropische inrichting met flamingo’s, zeemeeuwen, strandballen en rieten hutjes in het zand..

Sinds de coronatijd is er wel meer vraag geweest naar thuisbarretjes. Zo heb ik een garage kunnen omtoveren tot een beachbar, met flamingo en coctails..maar ook een welnessruimte veranderd tot een oostenrijks bergchalet: met houten luikjes, sneeuwvergezichten, laag zitje bij de openhaard, een hoge bar met hertenkop en drankflessen, dierenvachtjes, ski en snowboards, noem t op..

Vrijblijvend een prijs aanvragen voor een muurschildering?

Benieuwd of je idee kan op een bepaalde muur of benieuwd wat dit ongeveer zal kosten? Geef je wensen en ideeën aan over de muurschildering en/of creatie in het formulier op de volgende pagina.

Ja, ik wil vrijblijvend een prijs aanvragen
Vragen? App mij